Άδωνις Γεωργιάδης: Ε, άι σιχτίρ με την επιτροπή πια

Αγανακτισμένος με την Επιτροπή επιστημόνων -που ο ίδιος έβαλε την υπογραφή του ώστε τα μέλη της να έχουν το ακαταδίωκτο- εμφανίστηκε σε εκπομπή τοπικού καναλιού με επαγγελματίες εμποροπανηγυριών, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ε, άι σιχτίρ με την επιτροπή πια

Ο υπουργός Ανάπτυξης μάλιστα, παρουσίασε τον εαυτό ως έναν από αυτούς, λέγοντας μάλιστα πως ακόμα και η επέμβαση που έκανε πρόσφατα στην δισκοκήλη είχε ως αιτία το κουβάλημα βιβλίων.

Προσπαθώντας να κατευνάσει τους εμπόρους, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, καταφέρθηκε εμφανώς κατά της επιτροπής επιστημόνων, λέγοντας πάνω-κάτω ότι μας κάνει τη ζωή δύσκολη.

«Εδώ έχουμε αυτή την επιτροπή, που δεν θα την έχουμε και για πολύ καιρό, υπό την έννοια πως όταν τελειώσει η πανδημία, θα τελειώσει και αυτή - ένας μήνας; ενάμισης;... εάν είστε και εμβολιασμένοι, δηλαδή αν μπορούμε να πουμε στους γιατρούς (της επιτροπής) ότι "παιδιά, οι άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί κιόλας", ε, άι σιχτίρ»

Δείτε το βίντεο που ανέβασε χρήστης του twitter:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.