Βούλτεψη: «Ο τουρίστας δεν είναι απλός τουρίστας - Να κάνουμε θυσίες» (video)

Δεύτερο "χτύπημα" από την Σοφία Βούλτεψη, αφού μετά τη μνημειώδη δήλωσή της «σιγά τα πρακτικά! Τα πιο ανώδυνα βρήκατε», σχετικά με τη διαρροή εγγράφων από τα πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων, σήμερα κλήθηκε σε τηλεοπτική της εμφάνιση να απαντήσει σχετικά με τους πολίτες δύο ταχυτήτων που έχουν δημιουργηθεί, όσον αφορά τις μετακινήσεις τουριστών και μόνιμων κατοίκων στη χώρα, καθώς οι τουρίστες μπορούν και μετακινούνται χωρίς κανέναν περιορισμό.

Βούλτεψη: «Ο τουρίστας δεν είναι απλός τουρίστας - Να κάνουμε θυσίες» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Λέει κάποιος, τι λένε; (οι έλληνες πολίτες) "εγώ δεν μπορώ να πάω στο σπίτι μου στην εξοχή και μπορεί να έρθει ο τουρίστας". Ο τουρίστας δεν είναι απλός τουρίστας. Ο τουρίστας είναι αυτός που φέρνει χρήματα στην χώρα. Άρα πάντοτε θα κάνουμε κάποια θυσία. Δεν το κάνει για τον εαυτό του. Το κάνει γιατί ο τουρίστας που θα’ ρθει, θα ξοδέψει χρήματα», δήλωσε συγκεκριμένα η υφυπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου (τι ειρωνία;).

Στη συνέχεια μάλιστα και αφού η συζήτηση έφτασε στη σύγκριση μεταξύ νεκρών ευρωπαικών χωρών, όπου η Ελλάδα πλέον αρχίζει και έχει μακάβριες "πρωτιές", η Σοφία Βούλτεψη υπο την ασφυκτική πίεση των δημοσιογράφων (που έκαναν απλά τη δουλειά τους) άρχισε να χάνει τα λόγια της και υποστήριζε πως δεν πρέπει να συγκρίνουμε την Ελλάδα με χώρες του Βορρά (στη Νορβηγία τους αρέσει το lockdown, είπε συγκεκριμένα).

Όταν όμως ο δημοσιογράφος ανέφερε τη Σερβία, που επίσης έχει λιγότερους αναλογικά νεκρούς από την Ελλάδα, η Βουλευτής της ΝΔ, είπε: «Ένα λεπτο, ένα λεπτό, μην μπερδεύουμε τα Βαλκάνια τώρα. Τι να συγκρίνετε με τη Σερβία
Όταν ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε με ποιον τελικά να συγκρίνουμε αφού ούτε με τις Βόρειες χώρες μπορούμε, ούτε με τα Βαλκάνια, η Σοφία Βούλτεψη απάντησε «Θα σας πω εγώ με ποιον να συγκριθείτε, περιμένετε» κοιτάζοντας ταυτόχρονα ένα χαρτί που είχε δίπλα της.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ