Με γιούχα και αποδοκιμασίες η υποδοχή Μητσοτάκη στο "Παπανικολάου" (video - εικόνες)

Με πρωτοφανείς -για επίσκεψη πρωθυπουργού σε νοσοκομείο- αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα υποδέχτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" στη Θεσσαλονίκη, το πρωί του Σαββάτου (24/04).

Με γιούχα και αποδοκιμασίες η υποδοχή Μητσοτάκη στο

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου και μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρήθηκαν έντονα έξω απ' το νοσοκομείο παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, ισχυριζόμενοι μάλιστα πως για τις 18 νέες κλίνες ΜΕΘ εγκαινίασε ο πρωθυπουργός, δεν έγιναν παρά μόνο λίγες προσλήψεις ανειδίκευτου, επικουρικού νοσηλευτικού προσωπικού, ενώ απαιτούνται τουλάχιστον 100 εξειδικευμένοι εργαζόμενοι.

Δείτε το βίντεο με τις αποδοκιμασίες κατά την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Μάλιστα, το πανό που κρατούσαν οι διαμαρυρόμενοι εργαζόμενοι και γιατροί, έγραφε χαρακτηριστικά: "Με φιέστες και κορδέλες δεν μπορείτε να κρύψετε την αληθεια. Προσλήψεις προσωπικού τώρα"

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.