Οργισμένες αντιδράσεις στο Twitter για τον Άδωνη και το «...νεκροί υπάρχουν, τι να κάνουμε»

Η σοκαριστική δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη: «Πανδημία έχουμε, νεκροί υπάρχουν, τι να κάνουμε», όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter, αλλά αντιθέτως προκάλεσε κύματα οργής και αγανάκτισης, για τον υπουργό Ανάπτυξης που πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Οργισμένες αντιδράσεις στο Twitter για τον Άδωνη και το «...νεκροί υπάρχουν, τι να κάνουμε»

Βεβαια, δεν ήταν μόνο η συγκεκριμένη δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ, αλλά, όπως συνήθως, όλο το ύφος και η άνεση με την οποία διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.

Σήμερα το πρωί μάλιστα στον ΣΚΑΙ, έφτασε στο σημείο να χαλκεύσει, σε ζωντανή μετάδοση, την επισήμανση του δημοσιογράφου Νίκου Σβέρκου, πως είναι αποτυχία διαχείρισης της πανδημίας το 3% θνησιμότητας. Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον δημοσιογράφο πως με αυτή του την τοποθέτηση επιτίθεται... στους γιατρούς και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Επι της ουσίας δηλαδή -και αφου ήταν προφανές πως ο δημοσιογράφος δεν εννοούσε αυτό- έριξε ο ίδιος την ευθύνη στους εργαζόμενους του ΕΣΥ.

Ας δούμε όμως μερικές από τις αντιδράσεις των χρηστών του twitter:

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.