Καμπαγιάννης: Οι καταγγελίες Βαξεβάνη ήταν βάσιμες - Να απαντήσει η κυβέρνηση

Ο γνωστός για την αντιφασιστική του δράση, δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης, με ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει πως οι καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, ήταν αυτές που οδήγησαν στη σύλληψη Φουρθιώτη καθώς προσέφεραν τις απαιτούμενες ενδείξεις για απαγγελία κατηγοριών σε ένα φερόμενο εγκληματικό δίκτυο, που μέχρι χτες δρούσε -κυριολεκτικά- υπό την αστυνομική προστασία, όπως αναφέρει, ενώ ζητά άμεσα και εξηγήσεις από την κυβέρνηση.

Καμπαγιάννης: Οι καταγγελίες Βαξεβάνη ήταν βάσιμες - Να απαντήσει η κυβέρνηση

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Καμπαγιάννης αναφέρει στην ανάρτησή του:

Οι καταγγελίες Βαξεβάνη ήταν βάσιμες. Προσέφεραν τις απαιτούμενες ενδείξεις για απαγγελία κατηγοριών σε ένα φερόμενο εγκληματικό δίκτυο, που μέχρι χτες δρούσε υπό την αστυνομική προστασία (κυριολεκτικά!) του #χρυσοχοιδη_παραιτησου. Οφείλονται κυβερνητικές εξηγήσεις #Φουρθιωτης

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.