Οι "παρελάσεις" των κυβερνητικών στελεχών στην εκπομπή του Φουρθιώτη (video)

Με δύο -αμοντάριστα- βίντεο, χρήστης του twitter υπενθυμίζει τις σχέσεις λατρείας Μένιου Φουρθιώτη και κυβερνησης Μητσοτάκη, πριν τις αποκαλύψεις που οδήγησαν στη σύλληψή του.

Οι

Όπως φαίνεται και στα βίντεο, η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη "Αποκαλυπτικά" ήταν σχεδόν μονοθεματική, με τα στελέχη της ΝΔ και της κυβέρνησης να παρελαύνουν κυριολεκτικά το ένα μετά το άλλο, είτε σε συνεντεύξεις ή σε αφιερώματα.

Στα βίντεο φαίνεται και η ιδιαίτερη αγάπη που φαίνεται να δείχνει η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όπως διευκρινίζει ο χρήστης του Twitter, τα βίντεο δεν έχουν υποστεί άλλη επεξεργασία εκτός από την αυξημένη ταχύτητα. Είναι δηλαδή αμοντάριστα.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.