Ο υφυπουργός Εξωτερικών ποζάρει χωρίς μάσκα στο ναό της Αναστάσεως (εικόνες)

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, με αρμοδιότητα τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού και για θρησκευτικές - εκκλησιαστικές υποθέσεις, Κώστας Βλάσσης, βρέθηκε στο Ισραήλ προκειμένου να παραστεί στην τελετή αφής του Αγίου Φωτός στον Ναό της Αναστάσεως, στην Ιερουσαλήμ.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών ποζάρει χωρίς μάσκα στο ναό της Αναστάσεως (εικόνες)

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο 'Ελληνας υφυπουργός εξωτερικών "ανέβασε" στον λογαριασμό του στο Twitter, φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει χωρίς μάσκα, μεσ' το χαμόγελο (την ώρα που η χώρα θρηνεί πάνω από 10.000 νεκρούς). 

Η επισήμανση πως το Ισραήλ έχει σχεδόν εμβολιάσει το σύνολο του πληθυσμού του, άρα η τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός γίνεται με πιστούς χωρίς μάσκες και αποστάσεις, είναι εν μέρει ορθή καθώς όπως βλέπουμε  στις φωτογραφίες που έσπευσε να αναρτήσει ο Κώστας Βλάσσης, οι αστυνομικοί αλλά και αρκετοί πιστοί βρίσκονται μέσα στον ναό φορώντας μάσκες.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, προήλθαν από τους Άγιους Τόπους.
Το ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών μιας χώρας είναι και γιατρός, κάνει ακόμα πιο εξοργιστική αυτή την γελοία εικόνα που βλέπουμε στις αναρτήσεις του.

Θα έπρεπε, τουλάχιστον, να δώσει το παράδειγμα, ακόμα και αν δεν διέτρεχε κανέναν κίνδυνο.

Σε άλλη φωτογραφία νωρίτερα, ο Κώστας Βλάσσης ποζάρει ξανά μπροστά στην κάμερα, μέσα στο ναό, κρατώντας τη μάσκα στα χέρια.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ