Η μέρα των τυμβωρύχων - Όλα τα tweets πολιτικής "εκμετάλλευσης" της τραγωδίας στην #Marfin

Κάθε χρόνο, η επέτειος της τραγωδίας της Marfin και οι αδικοχαμένοι, δολοφονημένοι εργαζόμενοι, γίνονται ευκαιριακό πεδίο πολιτικής εκμετάλλευσης, από σύσσωμές τις συντηρητικές δυνάμεις της τάξης και της ασφάλειας. Το Twitter και τα λοιπά Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης γεμίζουν αναρτήσεις πολιτικών, που με δήθεν συναισθηματισμό προσπαθούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη και να κατηγορήσουν τους αντιπαλους τους και οποιαδήποτε κοινωνική αντίδραση. Όλοι τους -εντελώς τυχαία- δεν αναφέρουν πως έχει ήδη υπάρξει μία δίκη στην οποία καταδικάστηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της Marfin), ο υπεύθυνος ασφαλείας κτιρίου και η υπεύθυνη καταστήματος. 

Η μέρα των τυμβωρύχων - Όλα τα tweets πολιτικής

Πολλοί μάλιστα από τους πολιτικούς που εκμεταλλεύονται πολιτικά την τραγωδία της Marfin (όπως και στο Μάτι), δεν έχουν κάνει ούτε μία δήλωση για τους νεκρούς της πανδημίας που πλησιάζουν τους 11.000.

Ας δούμε όμως τις σημερινές (05/05) αναρτήσεις των πολιτικών που εκμεταλλεύονται 11 χρόνια τώρα, αυτή την ασύλληπτη τραγωδία του εμπρησμού της Marfin, με πρώτο και καλύτερο τον πρωθυπουργό.

Για την ιστορία, υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ήταν στις 5 Μαΐου, του 2010, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., ο σημερινός υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου.

Επίσης ας θυμηθούμε πως και οι καταδικασμένοι νεοναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, τόλμησαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την τραγωδία στη Marfin.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.