Μπάμπης Παπαδημητρίου: Όσοι διαδηλώνουν για το 8ωρο να μην ξεχνούν αυτούς που έκαψαν τους εργαζόμενους στη Marfin

Μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου βρήκε τρόπο να "ποινικοποιήσει" τις διαδηλώσεις για τα αντεργατικά μέτρα που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση, εν μέσω πανδημίας. Τουλάχιστον παραδέχτηκε πως η μεγάλη αυριανή (06/05) διαδήλωση έχει να κάνει με την προάσπιση του 8ώρου.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Όσοι διαδηλώνουν για το 8ωρο να μην ξεχνούν αυτούς που έκαψαν τους εργαζόμενους στη Marfin

«Περιμένω από όσους κινητοποιούνται για 8ωρο να μη ξεχνούν, σε κάθε επέτειο, τους δειλούς που κρύβονται επειδή έκαψαν ζωντανούς τους εργαζομένους στη Marfin. Συγχαρητήρια στον @chrisochoidis Περιμένουμε πολλά από τη Δικαιοσύνη», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, παραδεχόμενος -μεταξύ άλλων- και την πρόθεση της κυβέρνησης για κατάργηση του 8ώρου.

Οι απαντήσεις των χρηστών του Twitter στην ανάρτηση του Μπάμπη Παπαδημητρίου, δεν ήταν πάντως και πολύ φιλικές, επικρίνοντας τον βουλευτή της ΝΔ για τον χυδαίο υπαινιγμό.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.