Γλέντια και χαρές με Πέτσα και Ντόρα στα Χανιά (εικόνες)

Στην ταβέρνα του Ξυλούρη “Νεώρια”, στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, δείπνησαν χθες ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας με εκλεκτή παρέα την Ντόρα Μπακογιάννη, όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο, flashnews.gr.

Γλέντια και χαρές με Πέτσα και Ντόρα στα Χανιά (εικόνες)

Ο κ. Πέτσας και η Ντόρα Μπακογιάννη απόλαυσαν, με πολυπληθή παρέα και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, για τα μάτια του κόσμου, πιάτα φρέσκων θαλασσινών ενώ στο τραπέζι παρακάθησαν βουλευτές των Χανίων και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι το αν η Ντόρα Μπακογιάννη ξέμεινε εκεί από το Πάσχα ή ξαναπήγε στο χωριό, αφού κανέναν δεν θα μπορούσε να την κρατήσει να μην πάει στα Χανιά, όπως η ίδια είχε δηλώσει.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.