Διαδικτυακό παραλήρημα μετακλητού υπαλλήλου του Παναγιώτη Πικραμμένου

Γνωστός 67χρονος, μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, παθαίνει -ξανά- διαδικτυακό meltdown στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με ακατάληπτες φράσεις, σχολιάζοντας χιουμοριστικό σκίτσο.

Διαδικτυακό παραλήρημα μετακλητού υπαλλήλου του Παναγιώτη Πικραμμένου

Ο γνωστός 67χρονος, που πληροί και τις προϋποθέσεις που έθεσε για πρόσληψη ο οικονομικός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλέξης Πατέλης (καθώς πήρε το πτυχίο του από την Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή, μετά από 42 χρόνια και δεν είναι κάτοχος διδακτορικού), βρήκε χρόνο -παρόλη τη σκληρή δουλειά στο γραφείο του Παναγιώτη Πικραμμένου- και σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, χιουμοριστικό σκίτσο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με μια γλαφυρή περιγραφή.

«Φασίστες, ανθέλληνες, κομπλεξικοί, εμπαθείς και Αληταράδες!
Ό,τι πιο σιχαμένο διαθέτει η χώρα:
Αναρχοαυτόνομοι, νεοναζί, αντιεξουσιαστές, θεούσες, ανταρασύες, ζαίοι και κουνίτες και λοιπά ζόμπι, οργανώνουν εκστρατεία δυσφήμισης για τον Τουρισμό, τις Επενδύσεις, την Ανάπτυξη...
Για οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα!
Ξεφτιλισμένα υποκείμενα.
Καθάρματα...», έγραψε ο 67χρονος

Φασίστες, ανθέλληνες, κομπλεξικοί, εμπαθείς και Αληταράδες! Ό,τι πιο σιχαμένο διαθέτει η χώρα: Αναρχοαυτόνομοι, νεοναζί,...

Δημοσιεύτηκε από Grigoris Psarianos στις Σάββατο, 8 Μαΐου 2021
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.