Γλέντι στο Twitter: Τι έλεγαν στη ΝΔ το 2018 για τον "μπάφο" και τους "μαστούρηδες αριστερούς" (video)

Η σημερινή αποθέωση του Νίκου Καρανίκα και η -βολική- παραδοχή του Άδωνη Γεωργιάδη για το λάθος που έκανε η ΝΔ το 2018 όταν και αντιτάχθηκε στο νομοσχέδιο για την φαρμακευτική κάνναβη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ήταν μια έξυπνη τακτικίστικη κίνηση, αλλά φυσικά -ευτυχώς- λόγω του διαδικτύου, είμαστε σε θέση να μπορούμε να θυμηθούμε τα ψηφοθηρικά παραληρήματα των στελεχών του σημερινού κυβερνώντος κόμματος. Όπως ακριβώς θα γίνει και με τη συμφωνία των Πρεσπών, καθώς σύντομα αναμένεται να ψηφιστούν τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία.

Γλέντι στο Twitter: Τι έλεγαν στη ΝΔ το 2018 για τον

Από τον «απέραντο μπάφο» του σημερινού υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάσση, μέχρι την ιστορική ομιλία Βορίδη (που ήταν και ο εισηγητής της ΝΔ), αλλά και άλλα παραληρήματα όπως αυτό του σημερινού βουλευτή -και ειδικό των fake news- Γιάννη Λοβέρδου, οι χρήστες του twitter, δεν ξέχασαν τίποτα και φυσικά στήθηκε "γλέντι".

Φυσικά να μην ξεχάσουμε την ιστορική ομιλία του Μάκη Βορίδη, το 2018 στη Βουλή.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.