Τι έλεγε ο Μητσοτάκης για τον «κάθε Καρανίκα που προσλαμβάνετε» (video)

Η κυβέρνησή Μητσοτάκη, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ προσλήψεων μετακλητών υπαλλήλων. Αυτό το γεγονός αλλά και η πρόσφατη παραδοχή του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη για την καθοριστική συμβολή του Νίκου Καρανίκα στο άνοιγμα της Ελλάδας στη βιομηχανία δισεκατομμυρίων της φαρμακευτικής κάνναβης και την ανακούφιση ασθενών, κάνει ακόμα πιο επίκαιρη την ανάρτηση του σημερινού πρωθυπουργού, τον Μάρτιο του 2016.

Τι έλεγε ο Μητσοτάκης για τον «κάθε Καρανίκα που προσλαμβάνετε» (video)

Τότε λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε γράψει πως «Ο κάθε Καρανίκας που προσλαμβάνετε είναι μια γροθιά στο στομάχι της Ελλάδας που δουλεύει σκληρά»

Τελικά η "γροθιά στο στομάχι" των δήθεν "αρίστων" ήρθε δια στόματος του Άδωνη Γεωργιάδη.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.