Με έναν πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε ο Μητσοτάκης - Απ' το χωριό, δεν τον ξέρετε

«Η εκλογική πελατεία της δεξιάς ακούει Βόρεια Μακεδονία και της σηκώνεται η τρίχα», θα μπορούσαμε να πούμε, παραφράζοντας ελαφρώς την χθεσινή ομολογία του Άρη Πορτοσάλτε και βάζοντας τις λέξεις «Βόρεια Μακεδονία» αντί «φαρμακευτική κάνναβη».

Με έναν πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε ο Μητσοτάκης - Απ' το χωριό, δεν τον ξέρετε

Και όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού της Ελλάδας στο Twitter, απέφυγε να προσφωνήσει τον Ζόραν Ζάεφ που επισκέφθηκε επίσήμως την χώρα μας, ως πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας.

«Με τον Πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις δυνατότητες διεύρυνσης της συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας, ιδιαίτερα στους τομείς της οικονομίας και ενέργειας, όπου πολλά & ενδιαφέροντα έργα βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας», ήταν η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού της Ελλάδας στο twitter.

 

Σύντομα θα πρέπει να επικυρωθούν στη Βουλή τα μνημόνια συνεργασίας με την Βόρεια Μακεδονία (από αυτούς που έτρεχαν για ψηφοθηρία στα συλλαλητήρια), αλλά προς Θεού, μην γράψουμε στο twitter "o πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας". Τι θα πει η γειτονιά;

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.