Με έναν πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε ο Μητσοτάκης - Απ' το χωριό, δεν τον ξέρετε

«Η εκλογική πελατεία της δεξιάς ακούει Βόρεια Μακεδονία και της σηκώνεται η τρίχα», θα μπορούσαμε να πούμε, παραφράζοντας ελαφρώς την χθεσινή ομολογία του Άρη Πορτοσάλτε και βάζοντας τις λέξεις «Βόρεια Μακεδονία» αντί «φαρμακευτική κάνναβη».

Με έναν πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε ο Μητσοτάκης - Απ' το χωριό, δεν τον ξέρετε
ΠΡΟΒΟΛΗ

Και όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού της Ελλάδας στο Twitter, απέφυγε να προσφωνήσει τον Ζόραν Ζάεφ που επισκέφθηκε επίσήμως την χώρα μας, ως πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας.

«Με τον Πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις δυνατότητες διεύρυνσης της συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας, ιδιαίτερα στους τομείς της οικονομίας και ενέργειας, όπου πολλά & ενδιαφέροντα έργα βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας», ήταν η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού της Ελλάδας στο twitter.

 

Σύντομα θα πρέπει να επικυρωθούν στη Βουλή τα μνημόνια συνεργασίας με την Βόρεια Μακεδονία (από αυτούς που έτρεχαν για ψηφοθηρία στα συλλαλητήρια), αλλά προς Θεού, μην γράψουμε στο twitter "o πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας". Τι θα πει η γειτονιά;

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ