Κύρτσος: 70 θανάτους εμείς, 1 η Πορτογαλία που γεμίζει τουρίστες

Μαστίγιο και καρότο στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Κύρτσο, που συχνά το τελευταίο διάστημα παίρνει αποστάσεις από την προπαγανδιστική "γραμμή" της ελληνικής κυβέρνησης.

Κύρτσος: 70 θανάτους εμείς, 1 η Πορτογαλία που γεμίζει τουρίστες

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτησή του στο twitter σχετικά με την πολύ κακή οργάνωση της Ελλάδας έναντι ανταγωνιστικών τουριστικών προορισμών όπως η Πορτογαλία, που πριν λίγο μόλις καιρό βρισκόταν σε τραγική κατάσταση.

«Η Πορτογαλία γεμίζει τουρίστες από το Ην. Βασίλειο. Εμείς θα πρέπει να περιμένουμε τη βελτίωση της επιδημιολογικής μας κατάστασης. 70 θάνατοι στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, 1 στην Πορτογαλία. Πριν λίγους μήνες η Πορτογαλία υπέφερε, βελτιώθηκε όμως έγκαιρα για τον τουρισμό», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, o Γιώργος Κύρτσος.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.