Βουλευτής της ΝΔ αρνείται να πει το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας- Χαμός στο Twitter με το #γειτονική_χώρα (video)

Ούτε οι Monty Python δεν θα μπορούσαν να στήσουν το σκετσάκι, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της ΝΔ, Βασιλη Σπανάκη, που πρακολουθήσαμε στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη, στον τηλεοπτικό σταθμό Κontra.

Βουλευτής της ΝΔ αρνείται να πει το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας- Χαμός στο Twitter με το #γειτονική_χώρα (video)

Συνεχίζοντας τη γραμμή που χάραξε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου σε ανάρτηση στον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο twitter δεν ανέφερε τη χώρα στην οποία είναι προωθυπουργός ο Ζόραν Ζάεφ, με τον οποίο είχαν επίσημη συνάντηση, ο Βασίλης Σπανάκης αρνήθηκε σε τηλεοπτική του εμφάνιση του στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη στο KONTRA και μετά από επίμονες πιέσεις των δημοσιογράφων, να αναφέρει το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας.
Προφανώς η "γραμμή" που έχει δώσει το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης είναι, "συνεχίστε να κοροιδεύετε την πελατεία της δεξιάς και μην αναφέρετε ποτέ το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας".

Φυσικά, η παρωδία του Βασίλη Σπανάκη και των στελεχών της ΝΔ, δεν περασε έτσι από το twitter όπου το χασταγκ #γειτονική_χώρα είναι πρώτο.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.