Δεν κρατιέται - Στην Τήνο το Σαββατοκύριακο η οικογένεια Μητσοτάκη

Όχι, θα καθόταν σπίτι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cyclades24.gr που αναδημοσίευσαν, όπως θα δείτε στη συνέχεια, σχεδόν όλα τα Μέσα με τον ίδιο τίτλο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σύζυγός του θα «εκμεταλλευθούν το άνοιγμα του τουρισμού» "δραπετεύοντας από την καθημερινότητα", στην αγαπημένη τους Τήνο.

Δεν κρατιέται - Στην Τήνο το Σαββατοκύριακο η οικογένεια Μητσοτάκη

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το cyclades24.gr: «O Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφτεί, ένα από τα αγαπημένα του, νησιά στο οποίο διατηρεί και σπίτι. Πρόκειται για το νησί της Τήνου, εκεί που ξεφεύγει 1-2 φορές το χρόνο προκειμένου να γεμίσει μπαταρίες. Ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το νησί μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά του το Σάββατο, με το πλοίο της γραμμής, από το λιμάνι της Ραφήνας. Σημειώνεται οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί εξοχική κατοικία στον οικισμό του Αγίου Πέτρου, κοντά στο χωριό Καρδιανή».

 

Βέβαια, σχεδόν όλα τα συστημικά Μέσα, τονίζουν στους τίτλους τους πως το ζεύγος Μητσοτάκη, δεν θα μεταβεί στην Τήνο με ελικόπτερο, αλλά «με πλοίο της γραμμής» (όπως είναι και η "γραμμή" που έπεσε, λογικά απ' το Μαξίμου) 

Στα ΝΕΑ μάλιστα, μας ενημερώνουν στον τίτλο τους πως ο «πρωθυπουργός εκμεταλλεύθηκε το άνοιγμα του τουρισμού».

Αλλιώς ούτε που θα το σκεφτόταν.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.