Στην "τρύπα" του ο Λαγός - Ο Παππάς ακόμα αγνοείται (φωτορεπορτάζ)

Στο Εφετείο μετήχθη ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης, Γιάννης Λαγός. Ο ευρωβουλευτής της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, εκδόθηκε από τις βελγικές αρχές, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών και σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταβεί στις φυλακές Δομοκού.

Στην

Η μεταγωγή του Γ. Λαγού πραγματοποιήθηκε με αστυομική κλούβα και συνοδευόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο καταδικασμένος νεοναζί βγάινοντας από το όχημα, φώναξε, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες: «Για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα, αξίζει κάθε θυσία».

Δείτε το φωτορεπορτάζ της Τατιάνας Μπόλαρη για την Ευρωκίνηση.

Φυσικά, ο υπαρχηγός της χρυσής Αυγή, Χρήστος Παππάς, συνεχίζει με έναν θαυματουργό τρόπο, να αγνοείται.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.