Καλλιανος: Ψηφίζουμε τα μνημόνια με την Β. Μακεδονία αλλά δε λέμε το όνομα (video)

Η βραδινή εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη στο Kontra, έχει εξελιχθεί σε "Βατερλώ" της επικοινωνιακής στρατηγικής της ΝΔ σχετικά με το Μακεδονικό, καθώς όσο τα στελέχη του κόμματος, με πρώτο τον πρωθυπουργό, αποφεύγουν να αναφέρουν το όνομα της «γειτονικής χώρας», τόσο περισσότερο αναδεικνύεται η διγλωσσία και η υποκρισία εν όψει και της ψήφισης των μνημονίων συνεργασίας με την Βόρεια Μακεδονία, στη Βουλή.

Καλλιανος: Ψηφίζουμε τα μνημόνια με την Β. Μακεδονία αλλά δε λέμε το όνομα (video)

Μετά την εξευτελιστική "παράσταση" του βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Σπανάκη και ο Γιάννης Καλλιάνος -πιο αξιοπρεπώς οφείλουμε να παραδεχτούμε- αρνήθηκε να αναφέρει την Βόρεια Μακεδονία με το συνταγματικό της όνομα και επικαλέστηκε ακόμα και το Δελτίο Καιρού που παρουσιάζει.

Το βίντεο και τα σχόλια στο twitter, είναι απολαυστικά.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.