Έμμεση παραδοχή Κουμουτσάκου: Το οργανωμένο έγκλημα εξελίσσεται σε μάστιγα επί κυβέρνησης ΝΔ

Μια ανάρτηση με πολλούς αποδέκτες και πολλές ερμηνείες έκανε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o βουλευτής της ΝΔ και μέχρι πριν λίγο διάστημα, αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής της κυβέρνησης, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Έμμεση παραδοχή Κουμουτσάκου: Το οργανωμένο έγκλημα εξελίσσεται σε μάστιγα επί κυβέρνησης ΝΔ

«Αυτή η κατάσταση με το αλλεπάλληλο ξεκαθάρισμα λογαριασμών του οργανωμένου εγκλήματος στους δρόμους των πόλεών μας εξελίσσεται σε μάστιγα. Είμαι βέβαιος ότι η Κυβέρνηση θα κάνει αυτό που πρέπει», έγραψε στο twitter o Γιώργος Κουμουτσάκος, αφήνοντας "με το γάντι" αιχμές για την μέχρι τώρα διαχείριση της ασφάλειας των πολιτών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.