Άδωνις Γεωργιάδης σε εμπόρους: «Αφήστε τα κομμουνιστικά και πηγαίντε να δουλέψετε όπως όλοι μας» (video)

Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, πραγματοποιήθηκε σήμερα, το καθημερινό σόου «Η κυβέρνηση τα κάνει όλα τέλεια αλλά οι πολίτες και οι έμποροι είναι άχρηστοι», του υπουργού Αναπτύξεως, Άδωνη Γεωργιάδη.

Άδωνις Γεωργιάδης σε εμπόρους: «Αφήστε τα κομμουνιστικά και πηγαίντε να δουλέψετε όπως όλοι μας» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του Άδωνη Γεωργιάδη μπήκε ο Ειδικός Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, Τ. Νικολακόπουλος και συνολικά οι έμποροι της περιοχής, που όσοι δεν τα πηγαίνουν καλά πάει να πει πως δεν προσπαθούν αρκετά.

Ο Τ. Νικολακόπουλος, τόνισε πως καταναλωτές και καταστήματα δεν άνοιξαν την Κυριακή και «γύρισαν την πλάτη τους στο άνοιγμα» αποδεικνύοντας «πόσο άστοχο και πόσο εκτός αγοράς είναι το συγκεκριμένο μέτρο».

«Πλέον ξέρουμε όλοι καλά πως δεν λείπουνε ούτε οι μέρες ούτε οι ώρες από τον κόσμο για να ψωνίσει, εμείς 6 μήνες ανοιγοκλείνουμε και τα κρούσματα δε λένε να πέσουνδυστυχώς υπάρχουν συνάδελφοι που, με τις (κυβερνητικές) επιλογές αυτές, βλέπουν τα καταστήματά τους να εξευτελίζονται και να ταπεινώνονται. Άνθρωποι που δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα, 10 χρόνια τώρα και βρίσκονται μετά από μνημόνια και κρίση και capital control, ένα βήμα πριν το κλείσιμο, λόγω της πανδημίας», τόνισε χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο εκπροσωπος των εμπόρων της Πάτρας .

Συνεχίζοντας ο κ. Νικολόπουλος είπε: «Η κατάσταση πραγματικά είναι πολύ δύσκολη, είμαστε ο μεγαλύτερος εργοδότης της χώρας και δεν έχουμε ακούσει ένα πραγματικό σχέδιο για τη στήριξη του κλάδου μας. Παρά μόνο δανεικά και μεταθέσεις ευθυνών. Το πιο σημαντικό είναι η έλλειψη προοπτικής στους νέους ανθρώπους που αυτούς εκπροσωπώ. Γιατί ένα ζευγάρι να μείνει στον τόπο και να κάνει οικογένεια; Για να δουλεύει 7μερο και 12ωρο; Είναι αυτές οι καλοπληρωμένες δουλειές και η ανάπτυξη που θέλουμε;», δήλωσε ο κ. Νικολακόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης, πήρε το λόγο και με το γνωστό του ειρωνικό ύφος του φωτεινού παντογνώστη, άρχισε πάλι την διαστρέβλωση της πραγματικότητας, φτάνοντας να χαρακτηρίζει «κομμουνιστικά» τα αιτήματα των εμπόρων της Πάτρας.

Αφού τόνισε πως η Κυριακή ήταν για το λιανεμπόριο «όχι καλή, αλλά εξαιρετικά καλή», ισχυρίστηκε πως έχει χιλιάδες e-mails από εμπόρους που τον ευχαρίστησαν για το Κυριακάτικο άνοιγμα.

Φυσικά φρόντισε να κλείσει νομίζοντας για άλλη μια φορά πως απευθύνεται στο κοινό που αγοράζει νανοβιονικά γιλέκα στην τηλεοπτική εκπομπή του.

«Θέλω να συμβουλεύσω τον εμπορικό σύλλογο της Πάτρας να αφήσετε τα κομμουνιστικά μανιφέστα που άκουσα προηγουμένως και να πάτε να δουλέψετε όπως όλοι μας. Είμαστε οκτώ εβδομάδες κλειστοί και τους είπες να μην δουλέψουνε; Δεν ντρέπεστε; Έλα σε παρακαλώ πάρα πολύ» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Εμείς θα αφήσουμε πίσω την γκρίνια και τη μιζέρια, θα αφήσουμε την παλιά Ελλάδα του συνδικαλισμού πίσω μας» κατέληξε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ