ΟΧΙ από ΝΔ στην άρση πατέντας των εμβολίων - Ναι από Αριστερά, Πράσινους και Σοσιαλιστές

Η τροπολογία της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για άρση των δικαιωμάτων της πατέντας των εμβολίων, κατά του κοροναϊού, υπερψηφίστηκε από τους Σοσιαλιστές και τους Πράσινους, αλλά καταψηφίστηκε από τη Δεξιά και την Ακροδεξιά. Ηχηρό όχι από τους ευρωβουλευτές της ΝΔ.

ΟΧΙ από ΝΔ στην άρση πατέντας των εμβολίων - Ναι από Αριστερά, Πράσινους και Σοσιαλιστές

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Μαρία Σπυράκη, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Ελίζα Βόζενμπεργκ και η Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου μαζί με σύσσωμο το Λαϊκό Κόμμα στο οποίο ανήκει η ΝΔ και την ευρωπαική Ακροδεξιά, ψήφισαν ΟΧΙ στην άρση των πετεντών των εμβολίων κατά του κορωνοϊού -στηρίζοντας όπως ήταν αναμενόμενο- τα λόμπι των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών.

Έληξε έτσι και τυπικά η προπαγάνδα πως δήθεν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει πριν τον πρόεδρο των ΗΠΑ την άρση των πατεντών και αποδεικνύει πως η ευρωπαϊκή Δεξιά και Ακροδεξιά συντάσσεται διαχρονικά με τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών λόμπι.

Την τροπολογία που κατέθεσε η Ευρωπαϊκή Αριστερά υπερψήφισαν πανηγυρικά οι Πράσινοι και οι Σοσιαλιστές.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.