Οργή για Λοβέρδο στο Twitter

«Mπορεί να χώρισα και να έχω πάθος εναντίον της γυναίκας μου αλλά να μην είμαι κακός πατέρας. Αντίστροφα μπορεί μια γυναίκα να έπιασε τον άντρα της να την απατά και να την κακοποιούσε και να την έδερνε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί δεν έχει δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς». Αυτή η αδιανόητη τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ στη Βουλή στη συζήτηση για το νομοσχέδιο περι συνεπιμέλειας, σήμανε συναγερμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οργή για Λοβέρδο στο Twitter

Αυτός ο ισχυρισμός που "κανονικοποιεί" την ενδοοικογενειακή βία δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστος στο twitter, με τους χρήστες φυσικά, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, να καταδικάζουν και να οργίζονται.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.