Πορτοσάλτε σε ιδιοκτήτη σπιτιού που κάηκε ολοσχερώς: «Τα σπίτια τα ασφαλίζουμε» (video)

Φανταστείτε να έχει καεί το σπίτι σας, να κλαίτε πάνω από τα ερείπια, ένας δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ να κόβει βόλτες με την κάμερα και ο Άρης Πορτοσάλτε να σας νουθετεί γιατί δεν είχατε ασφαλίσει το ακίνητο.

Πορτοσάλτε σε ιδιοκτήτη σπιτιού που κάηκε ολοσχερώς: «Τα σπίτια τα ασφαλίζουμε» (video)

Αυτό ακριβώς συνέβη σήμερα (21/05) το πρωί στο Αλεποχώρι, όταν ο Άρης Πορτοσάλτε, συνεπικουρούμενος από τον Δημήτρη Οικονόμου, ζητούσε από τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ, να «ανακρίνει» τον απελπισμένο ιδιοκτήτη για το αν είχε ασφαλίσει την οικία του.

«Είναι ασφαλισμένο αυτό το σπίτι Γιώργο», ρώτησε ο Άρης Πορτοσάλτε τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ που έκανε αυτοψία στα καμένα ερείπια.
«Δε νομίζω, είναι ο ιδιοκτήτης εδώ αλλά κλαίει, δεν μπορώ να τον ρωτήσω».

«Ζητώ συγνώμη αλλά τα σπίτια τα ασφαλίζουμε. Πρέπει να μας γίνει συνείδηση αυτό», δήλωσε με στεντόρεια φωνή ο Άρης Πορτοσάλτε, την ώρα που η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Αναστασοπούλου επενέβαινε και έλεγε «τέτοια ώρα τέτοια λόγια, οι άνθρωποι έχουν χάσει την περιουσία τους»

«Καμία αντίρρηση Μαρία μου, τέτοια ώρα τέτοια λόγια, κάποια στιγμή εμείς που δεν έχουμε τον ίδιο πόνο, να τα λέμε για να τα ακούμε. Τα σπίτια τα ασφαλίζουμε. Είτε είναι αστικό σπίτι, είτε είναι σπίτι στην εξοχή, το ασφαλίζουμε», είπε με απίστευτο κυνισμό και αξιοθαύμαστη επιμονή πλασιέ ασφαλιστικής, ο Άρης Πορτοσάλτε.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, προφανώς προσπαθώντας να σώσει τα προσχήματα, επενέβη και πάλι λέγοντας «Τέτοια ώρα πάνω από τις στάχτες να τους κάνουμε συστάσεις».

«Δεν λέω για αυτόν Μαρία μου, λέω για εμάς τους υπόλοιπους. Για να μην κλαίμε όλοι πάνω από τα αποκαΐδια, να λέμε και μερικά πράγματα που να ακουμπάνε πάνω στη λογική», ήταν η δικαιολογία του Άρη Πορτοσάλτε.

Δείτε το βίντεο – ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.