Ο Φουρθιώτης σε συνέντευξη μέσα από τη φυλακή "στάζει μέλι" για Σοφία Νικολάου και Λευτέρη Οικονόμου

Ο "γνωστός κρατούμενος παρουσιαστής και μάνατζερ", φαίνεται πως απολαμβάνει ιδιαίτερα προνόμια στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς παραχώρησε συνέτευξη - ποταμό στην εκπομπή της Ζίνας Κουτσελίνη στο STAR, πλέκοντας μάλιστα το εγκώμιο της γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής -και αυθεντίας στις απευθείας αναθέσεις- Σοφίας Νικολάου και του υφυπουργού ΠΡΟΠΟ, Λευτέρη Νικολάου

Ο Φουρθιώτης σε συνέντευξη μέσα από τη φυλακή

Τουλάχιστον ερωτηματικά προκαλεί η στάση του Μένιου Φουρθιώτη που σε συνέντευξη που παραχώρησε, μέσα από τι φυλακές, έπλεξε το εγκώμιο της Σοφίας Νικολάου, του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου και της κυβέρνησης για την "εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις φυλακές"
Ότι ακριβώς έκανε δηλαδή και πριν μπει στην φυλακή κατηγορούμενος για 3 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα. 

«Είναι πραγματική δουλειά που έχουν άνει ο κύριος Οικονόμου και η κυρία Νικολάου, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι αρχιφύλακες, η διευθύντρια των φυλακών, που έρχονται από τις 6 το πρωί και φεύγουνε το βράδυ για να κοιτάνε έναν-έναν τους κρατούμενους. Δεν μπορεί να έχει κανένας παράπονο Εγώ όχι μόνο δεν θέλω να φύγω, αλλά εφόσον κριθεί από τη Δικαιοσύνη, όποια κι αν είναι η απόφασή της, είτε είναι στο 18μηνο, οτιδήποτε γιατί όλα αυτά είναι θέματα δικονομικά, θα την σεβαστώ όποια κι αν είναι»

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.