Ο Μιθριδάτης ραπάρει και για τις απευθείας αναθέσεις της Σοφιας Νικολάου (video)

Το καινούργιο μουσικό φίλμ μικρού μήκους του Μιθριδάτη, με τίτλο "Για να μη στα χρωστάω" που έχει ήδη γίνει viral και περιγράφει το τι ζούμε σχεδόν δύο χρόνια τώρα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχει έναν -από τους πολλούς- ιδιαίτερο στίχο που, αν θα έπρεπε να μαντέψουμε, μάλλον αναφέρεται στις απευθείας αναθέσεις της Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφιάς Νικολάου.

Ο Μιθριδάτης ραπάρει και για τις απευθείας αναθέσεις της Σοφιας Νικολάου (video)

Στην "Πρώτη Πράξη" του έργου λοιπόν, ο Μιθριδάτης "εξιστορεί¨:

«Μιλούνια από δω, σε κάτι μπατζανάκια, να φτιάξει μασκουλέτα αυτός που φτιάχνει καζανάκια. Πεσκέσι τ' αναθέσει για κάτι μερεμέτια σε κουνιάδες, συννυφάδες, ρουσφέτια και τέτοια. Στην αφάνεια, παράνοια, στα χρονικά της Νάρνια, τόσα σκάνδαλα που δεν χωράν ούτε σε Σκάνια»

Και επειδή μια φορά δεν είναι αρκετή. Πάμε άλλη μία.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.