Ο Μπογδάνος ενοχλήθηκε από «τα 80 κιλά παραπάνω» της μαλτέζας τραγουδίστριας και την διαφορετικότητα της Eurovision (video)

Πιστός στις ιδέες του, όπως και πολλοί χρυσαυγίτες, ενάντια στην διαφορετικότητα, την ορατότητα και με χοντροφοβικές και ομοφοβικές "αιχμές", εμφανίστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1

Ο Μπογδάνος ενοχλήθηκε από «τα 80 κιλά παραπάνω» της μαλτέζας τραγουδίστριας και την διαφορετικότητα της Eurovision (video)

«Μου φαίνεται ότι δεν είναι πλέον σαφές αν η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού ή διαφορετικότητας. Μου άρεσε το τραγούδι της Μάλτας, αλλά με ενοχλεί το γεγονός ότι προβάλλει περισσότερο το γεγονός ότι έχει 80 κιλά παραπάνω από το κανονικό».

Φυσικά, ο βουλευτής της ΝΔ δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έπρεπε να ξεκαθαρίσει και στους συντηρητικούς και στους αροδεξιούς ψηφοφόρους του πως είναι υπέρ των πατροπαράδοτων "εθνικών αξιών"

«Φοβάμαι κιόλας ότι η Eurovision γενικώς έχει αρχίσει να γίνεται ένα σόου, στο οποίο στο τέλος η πραγματική μάχη, θα είναι μεταξύ εκείνων οι οποίοι έχουν κατέβει για να τραγουδήσουν και εκείνων που έχουν κατέβει για να δειχτούν, ως κάτι το διαφορετικό. "Γεια σας, έχω πέος και μούσι". Οk, φίλε, μπράβο», σύμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.