Ο πολίτης που αποθέωσε την κυβέρνηση ζωντανά στον ΣΚΑΙ είναι τελικά συνδικαλιστής της ΝΔ (video)

Σε μια εντελώς τυχαία συνάντηση, έξω από το εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι, η κάμερα του ΣΚΑΙ έπεσε πάνω σε έναν πολίτη ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος με την κυβέρνηση και ενθουσίασε τόσο που τον Δημήτρη Οικονόμου που πρότεινε να τον κάνουν σποτάκι.

Ο πολίτης που αποθέωσε την κυβέρνηση ζωντανά στον ΣΚΑΙ είναι τελικά συνδικαλιστής της ΝΔ (video)

«Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Άψογα όλα, μπράβο. Συγχαρητήρια» δήλωσε ο "τυχαίος πολίτης", με τον παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, ο πολίτης που έπεσε τυχαία πάνω στην κάμερα του ΣΚΑΙ, είναι, όπως αποκαλύπτει το documentonews.gr, o Γιάννης Σιαμπάνης, πρόεδρος του συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής και επικεφαλής του συνδυασμού που πρόσκειται στη ΝΔ, "Ενιαία Κίνηση Υπαλλήλων".

Όταν μάλιστα ο συνάδελφος Άγγελος Προβολισιάνος επικοινώνησε με τον συνδικαλιστή για μια δήλωσή του εκείνος απάντησε: «Κάνετε λάθος» και έκλεισε το τηλέφωνο.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.