Συνέντευξη στον Στέφανο Χίο έδωσε ο καταζητούμενος νεοναζί Χρήστος Παππάς - Αμηχανία στην ΕΛ.ΑΣ.

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες, ο καταζητούμενος και καταδικασμένος υπαρχηγός της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς φέρεται να αποκαλύφθηκε. Όχι από την ΕΛ.ΑΣ., αλλά από τον ακροδεξιό δημοσιογράφο, Στέφανο Χίο.

Συνέντευξη στον Στέφανο Χίο έδωσε ο καταζητούμενος νεοναζί Χρήστος Παππάς - Αμηχανία στην ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα λοιπόν με το ακροδεξιό ταμπλόιντ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Ο Χρήστος Παππάς μίλησε από το κρησφύγετό του στον Στέφανο Χίο δηλώνοντας: «Είστε αίμα και θάνατος. Δεν παραδίνομαι».

Στην συγκεκριμένη συνέντευξή, ο υπαρχηγός της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης μιλάει για τον στρατηγό πατέρα του, συνεργάτη του Γ. Παπαδόπουλου, που πέθανε Μ. Παρασκευή και ο ίδιος κυνηγημένος δεν μπόρεσ να παρευρεθεί στην κηδεία του.

Ο Χρήστος Παππάς παραμένει εδώ και πάνω από 8 μήνες, καταζητούμενος από την ΕΛ.ΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.