#Μιθριδάτης: Λίγο πριν σπάσει το "φράγμα" του 1 εκατ. προβολών χωρίς να είναι στις "τάσεις" του Youtube

Την ώρα που το μουσικό έργο μηκρού μήκους, "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ", του Μιθριδάτη, βρίσκεται ακόμα εκτός των "τάσεων" του YouTube, o αριθμός των views, μέχρι την ώρα που γραφόταν αυτό το κείμενο έφτανε τις 836.433 προβολές 

#Μιθριδάτης: Λίγο πριν σπάσει το

Η πρωτοφανής επιτυχία του μουσικού έργου του Μιθριδάτη γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή αν λάβουμε υπόψην μας πως το βίντεο δεν έχει μπει ακόμα (!) στις "τάσεις" του YouTube, όπου υπάρχουν βίντεο με πολύ χαμηλότερη επιρροή και προβολές.

Το "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ" βρίσκεται λίγο πριν "σπάσει το φράγμα" του 1 εκατομμυρίου views, σε 4 μόλις μέρες.

Και επειδή όσες φορές και να το δείς, πάντα θα ανακαλύψεις κάτι παραπάνω, ας ρίξουμε ακόμα μία ματιά στο βίντεο που προκάλεσε τρομερό εκνευρισμό, όπως μαθαίνουμε, στο μέγαρο Μαξίμου.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.