Τι έλεγε για τις μαθητικές καταλήψεις ως υφυπουργός Παιδείας του Σαμαρά, η νέα "μεταγραφή" του ΣΥΡΙΖΑ (video)

«Με στόχο την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου», όπως ο ίδιος δήλωσε, ο Συμεών Κεδίκογλου, εντάχθηκε χθες στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά από συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον καλωσόρισε.

Τι έλεγε για τις μαθητικές καταλήψεις ως υφυπουργός Παιδείας του Σαμαρά, η νέα

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός Παιδείας στη μνημονιακή, διακομματική κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, ο Συμεών Κεδίκογλου είχε χαρακτηρίσει τις μαθητικές καταλήψεις εκείνης της περιόδου ως «εθιμική γάγγραινα και βαθειά αντιδημοκρατική πράξη».

Συγκεκριμένα, ο Συμεών Κεδίκογλου, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, τον Απρίλιο του 2014 είχε πει ότι «κάθε χρόνο έχουμε παγκόσμια πρωτοτυπία μια δράκα μαθητών να προχωρά σε καταλήψεις στερώντας απο γνώσεις τους μαθητές. Πρόκειται για εθιμική γάγγραινα. Προσπαθουμε να καλύψουμε τα κενά, η κατάληψη είναι βαθιά αντιδημοκρατική πράξη» 

Δείτε το βίντεο που είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα "ΑΥΓΗ"

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.