Ραδιοφωνικό "bullying" Μπογδάνου σε ακροατή - Ομοφοβικά σχόλια και αποκάλυψη της διεύθυνσης ip (video)

Σε ένα απίστευτο ραδιοφωνικό παραλήρημα επιδόθηκε ο βουλευτής της ΝΔ και ραδιοφωνικός παραγωγός, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με αφορμή μηνύματα από ακροατή της εκπομπής του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM.

Ραδιοφωνικό

Όταν ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, ο οποίος είναι συγχρόνως και ραδιοφωνικός παραγωγός, αφιερώνει τόσο χρόνο για να απαντήσει, όπως θα ακούσετε παρακάτω, τόσο μειωτικά και προσβλητικά σε -οποιονδήποτε- ακροατή που στέλνει μηνύματα, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Το μήνυμα του ακροατή που προκάλεσε την γενικευμένη, προσβλητική λογοδιάρροια του βουλευτή της ΝΔ, έλεγε «ήθελα να ξερα, τα πιστεύεις αυτά που λες;»  

Και εκεί, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, "παίρνει μπρος":

«Εμείς οι οποίοι είμαστε δραστήριοι και δεν χάνουμε μία μέρα από τη ζωή μας να στέλνουμε μηνύματα προσπαθώντας να προγκήξουμε κάποιον που δεν τα διαβάζει καν. Δηλαδή, πραγματικά, get a life να ούμε. Δηλαδή πραγματικά, πόσο άχρηστος πρέπει να είσαι στη ζωή σου; Πόσο έξω πρέπει να έχουνε πέσει όλα σου τα σχέδια; Αν έχεις φτάσει στην κατάντια, να κάθεσαι ν’ ακούς καθημερινά μια εκπομπή, είτε για να σου πουν οι σύντροφοι μπράβο, είτε γιατί πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από τις 11 μέχρι τη 1 από το youporn, είτε επειδή έχεις παραγεμίσει το τσιγάρο και δεν μπορείς να σηκωθείς απ’ την καρέκλα… πραγματικά πόσο χάλια είναι η ζωή σου;»

 Και συνεχίζει με σχόλια που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ομοφοβικά, ενώ χωρίς να το πολυσκεφτεί, "προειδοποιεί" τον ακροατή "δίνοντας" το ip address του και ονομάζοντας την τοποθεσία από την οποία στέλνει τα μηνύματα στην εκπομπή.

Ξέρεις σε ποιον μιλάω… στέλνεις κάθε μέρα 10 μηνύματα, από τα οποία μπορεί να «περάσει» ένα από τους φοβερούς ελέγχους της Ειρήνης Λεγάκη ή της Ελένης Τάγκα. Και αναρωτιέμαι πραγματικά δηλαδή, τα στέλνεις, δεν διαβάζονται, ξέρω ότι το συγκεκριμένο ip address, επειδή είχες στείλει και κάτι πως το λένε, είναι εκεί πέρα στο αυτό, το αυτόδιαχειριζόμενο Πάρκο Ναυαρίνου και ειλικρινά μικρό μου αναρχοάπλυτο, όζων αντικείμενο υποκείμενο, δεν ξέρω και συ τι θες να ΄σαι, αγόρι; κορίτσι; διότι εκεί πέρα τα έχετε μπλέξει όλα αυτά τα πράγματα. Δηλαδή μετά τα έθνη, μετά τα σύνορα, δεν υπάρχουν πλέον και τα φύλα και γενικότερα ασ’ τα να πάνε»

Και όμως, ούτε μετά από αυτό σταμάτησε ο βουλευτής της ΝΔ, προσπαθώντας να μειώσει κι άλλο τον ακροατή.

«Πόσο στραβά έχει πάει η ζωή σου; Πόσο έξω έχουν πέσει τα πλάνα σου; Πόσο άδικη έχει υπάρξει απέναντί σου τούτη η κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις σε ξένα χέρια…»

Δείτε το βίντεο με το ηχητικό που ανέβασε χρήστης του twitter

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ