Χατζηδάκης: Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κάνουν υπερωρίες γιατί δεν τους πειράζει να κουράζονται - Θα πληρώνονται με ρεπό (video)

Επιμένει ο Κωστής Χατζηδάκης στο αφήγημα πως το αντάλλαγμα για τις υπερωρίες του εργαζόμενου είναι παραπάνω χρόνος για να βλέπει τα παιδιά του, χωρίς όμως να παραδέχεται πως έτσι ο έργαζόμενος χάνει εισόδημα.

Χατζηδάκης: Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κάνουν υπερωρίες γιατί δεν τους πειράζει να κουράζονται - Θα πληρώνονται με ρεπό (video)

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο από την εκπομπή "Επι του Πιεστηρίου" στο Kontra Channel, με τον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή να προσπαθέι να εκμαιεύσει από τον Υπουργό Εργασίας -που δεν έχει δουλέψει ποτέ στον ιδιωτικό τομέα- αυτό που είναι πλέον ολοφάνερο στο νομοσχέδιο απορρύθμισης της αγοράς εργασίας υπέρ του εργοδότη. 

Μάλιστα σε ένα σημείο ο Κωστής Χατζηδάκης λέει το εκπληκτικό επιχείρημα πως «υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κάνουν υπερωρίες γιατί δεν τους πειράζει να κουράζονται. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο»

Είναι χαρακτηριστικό επίσης πως η ρύθμιση για τις υπερωρίες θα οδηγήσει και σε λιγότερες προσλήψεις, με τους δείκτες ανεργίας ήδη να αυξανονται ραγδαία.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.