#Ρεπό: Ειρωνία και θυμός στο twitter για Χατζηδάκη

Κάθε δημόσια παρέμβαση του υπουργού Εργασίας προκαλεί έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς το νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά αναμένεται να προκαλέσει απορρύθμιση της αγοράς εργασίας και ουσιαστική κατάργηση του 8ώρου.

#Ρεπό: Ειρωνία και θυμός στο twitter για Χατζηδάκη

Η "πληρωμή" των υπερωριών με ρεπό προκάλεσε "συνωστισμό" στο χάσταγκ #Χατζηδάκης, με τους περισσότερους χρήστες να αντιμετωπίζουν το αντεργατικό νομοσχέδιο με πικρό χιούμορ.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.