"Φαρμακερή" ανάρτηση Τσακαλώτου για τα #ρεπό του Χατζηδάκη

Με το γνωστό φγλεγματικό του χιούμορ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολίασε τις διατάξεις του νέου εργασιακού νομοσχεδίου και τα #ρεπό αντί για πληρωμή που "διαφημίζει" ο Κωστής Χατζηδάκης.

«Η κυβέρνηση φαίνεται να προωθεί το ρεπό ως παράλληλο νόμισμα.
Θα το δεχθώ αν δεχθεί να πληρώνονται σε ρεπό τα χρέη προς το δημόσιο, τα χρέη προς τις τράπεζες και στη συνέχεια πείσει και τους δανειστές να πληρώσουμε με ρεπό το δημόσιο χρεος. Dum spiro spero...», έγραψε στην σελίδα του στο facebook, με νόημα, o πρώην υπουργός Οικονομικών. 

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.