"Γνωστή πολιτεύτρια" της ΝΔ: Είναι ντροπή να προβάλλονται οι τρίχες, οι ραγάδες και η κυτταρίτιδα στις γυναίκες (video)

Η "γνωστή πολιτεύτρια και πρώην υποψήφια" της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, κάνει ότι περνάει από το χέρι της προσπαθώντας απελπισμένα να κερδίσει το κοινό του κυβερνώντος κόμματος αλλά και να αλιευσει ψήφους από το ακροδεξιό και χρυσαυγήτικό κοινό, ώστε να μπει στο ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών.

Ο ελληνικός τραμπισμός και η ακραία συντηρητική και χριστιανική δεξιά, πολεμούν με μεγαλύτερη ένταση από ποτέ τον κόσμο που προχωράει.

«Υπάρχει μια τάση στα σόσιαλ μίντια που δεν πρέπει να αφήσουμε άλλο ασχολίαστη, γιατί καταστρέφεται η κοσμοθεωρία μας, η κοινωνία μας και γενικότερα όσα έχουμε μάθει. Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες αναδεικνύουν τα τριχωτά σημεία του σώματός τους. Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν. Τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους. Και αναρωτιέμαι, στους άνδρες προφανώς μπορεί να μην αρέσουν ή να αρέσουν αλλά εγώ που είμαι γυναίκα, αισθάνομαι άβολα. Αισθάνομαι ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω, τέτοιου είδους φωτογραφίες», δήλωσε, μεταξύ άλλων, με στόμφο, η "γνωστή πολιτεύτρια" της ΝΔ, Α.Λ., που επίσης τόνισε πως η γνώμη της είναι ακριβώς η ίδια για τους άνδρες που ξυρίζονται παντού και φοράνε και γυναικεία τουχα, λέγοντας ξανά ότι αυτό «δεν είναι φυσιολογικό», χαρακτηρίζοντας όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ως «νοσηρές μειοψηφίες» 

Δείτε, όσο αντέχετε, το βίντεο που ανέβασε:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.