Γιώργος Κύρτσος: «Το τραγούδι του Μιθριδάτη είναι υψηλής αισθητικής»

«Υψηλής αισθητικής,καλλιτεχνικής αξίας», χαρακτήρισε το μουσικό έργο "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ", του Μιθριδάτη που αποδομεί και επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την πολιτική της κυβέρνησής του, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος

Γιώργος Κύρτσος: «Το τραγούδι του Μιθριδάτη είναι υψηλής αισθητικής»

Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter:

«Διαστάσεις κοινωνικού φαινομένου έχει το βιντεοκλίπ του ράπερ Μιθριδάτη. Με πάνω από 1 εκατ views εκφράζει ισοπεδωτική αντισυστημική (όχι απλά αντικυβερνητική) κριτική. Είναι υψηλής αισθητικής, καλλιτεχνικής αξίας. Προειδοποιεί για διαζύγιο τμήματος του λαού και εξουσίας-κομμάτων».

Να θυμίσουμε πως το αριστουργηματικό μουσικό έργο του Μιθριδάτη αρχίζει με τους στίχους:

Κυβέρνηση με σήμα το κουταλοπίρουνο
κι ένα φλώρο ξαφνικά έχεις για τύρρανο
Μια Πρωθυπουργάντζα, που έχει στην καβάτζα
κάθε ορντινάντζα, δευτεράντζα για μπροστάντζα
όλοι όρνιθες του αρίστου και funny
και θα ΄λεγα "Εντάξει φίλε μάλλον πλάκα κάνει,
ο Λουδοβίκος μας, ο άρχοντας, ο άναξ"
αν ο κόσμος δεν κατάπινε όλη μέρα Xanax

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.