Γνωστή εταιρεία αποτριχωτικών προϊόντων απάντησε στην "γνωστή πολιτεύτρια" της ΝΔ (εικόνα)

Γνωστή εταιρεία αποτριχωτικών προϊόντων, κάνει την "ανατροπή" και δίνει πέναλτι κατά της "γνωστής πολιτεύτριας" της ΝΔ, η οποία με σε εμετικό βίντεο που ανέβασε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταφερόταν κατά των γυναικών που αναδεικνύουν την τριχοφυΐα, τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα.

Γνωστή εταιρεία αποτριχωτικών προϊόντων απάντησε στην

H Veet παρόλο που είναι από τις πιο δημοφιλείς μάρκες αποτριχωτικών προιόντων για γυναίκες, σε ανάρτησή στο facebook, απαντήσε με σαφή τρόπο στις αδιανόητες δηλώσεις για τις της "γνωστής πολιτεύτριας" της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Δείτε την ανάρτηση της εταιρείας η οποία δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.