Η Κλέλια Ρένεση ποστάρει υπέρ του Μιθριδάτη

Με αυτούς που προσπαθούν να «υποβιβάσουν» το μουσικό έργο του Μιθριδάτη και όποιον «ψάχνει ένα ένα τα στιχάκια του για να βρει ένα «ατόπημα» που θα τον δικαιώσει στην δίκη του πλάνη», τα έβαλε η Κλέλια Ρένεση, με ανάρτησή της στη σελίδας της στο Facebook.

Η Κλέλια Ρένεση ποστάρει υπέρ του Μιθριδάτη

«Κάνεις δεν σας χρωστάει εξήγηση για τίποτα κ πάρτε το χαμπάρι. Οι πένες στο τραπέζι, το χαρτί λευκό και το όνειρο στη γωνιά να σιγοβράζει», τονίζει η Κλέλια Ρένεση, ενώ υπογραμμίζει πως ο Μιθριδάτης «θα γράψει ό,τι θέλει και καλή σας χώνεψη».

Διαβάστε την ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

«Ο καλλιτέχνης για να εκφραστεί δεν χρειάζεται να περάσει από καμιά κοινωνική λογοκρισία, ούτε να αναζητήσει την ταυτότητα του παρελθόντος. Δεν ανήκει ούτε στο χθες ούτε στο αύριο ούτε στις προσδοκίες του κοινοί. Ανήκει μόνο στη στιγμή αυτή που ο ουρανός σκύβει από πάνω του και τον αγκαλιάζει. Κάνεις δεν σας χρωστάει εξήγηση για τίποτα κ πάρτε το χαμπάρι. Οι πένες στο τραπέζι, το χαρτί λευκό και το όνειρο στη γωνιά να σιγοβράζει.
Πόσο μικρός είναι ο μπόμπος που ψάχνει ένα ένα τα στιχάκια του Μιθριδάτη για να βρει ένα «ατόπημα» που θα τον δικαιώσει στην δίκη του πλάνη,
πόσο αφελής είναι αυτός που κρίνει τις πολιτικές απόψεις μου με γνώμονα το μέγεθος του σουτιέν μου κ τα ρούχα των ρόλων μου,
πόσα χρόνια απύθμενος σκοταδισμός με σημαία την ανημποριά τους.
Τα πόδια σας σέρνονται έξω απ τις πόρτες της ζωής, κ εκλιπαρούν για μια σταλίτσα διψασμένα. Το σθένος σας αρκείται σε δυο αράδες άνανδρου σχολιασμού καθώς τρώτε τα νύχια σας και τα σωθικά σας. Και για να τελειώνουμε με τα λιγούρια:
Για να καταφέρεις να βγεις μπροστά κ να αρθρώσεις λόγο που θα ακουστεί, έχεις πληγιάσει πόδια, έχεις κοπεί στα τρία κ έχεις ξαναενωθει. Και ξέρεις πως είναι να σε χτυπάει στα μούτρα ο βοριάς.
Ό,τι θέλει θα γράψει ο Μιθριδάτης και καλή σας χώνεψη»

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.