Πορτοσάλτε: Να μην φοβάται ο κόσμος - Οι άνθρωποι του οργανωμένου εγκλήματος «ξέρουν από σημάδι και καθαρίζουν κατευθείαν»

Την ώρα που η χώρα ζει μια άνευ προηγουμένου έξαρση εγκληματικότητας και το οργανωμένο έγκλημα "καθαρίζει" κόσμο και δημοσιογράφους, μέρα μεσημέρι, ακόμα και σε καφετέριες μπροστα σε κόσμο, ενώ χθες είχαμε ακόμα και πυροβολισμούς σε πολυκατοικία στον Άλιμο, ο Άρης Πορτισάλτε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, μας καθυσηχάζει καθώς όπως είπε, οι άνθρωποι του οργανωμένου εγκλήματος ξέρουν από σημάδι και δεν πρέπει να ανησυχούμε.

Πορτοσάλτε: Να μην φοβάται ο κόσμος - Οι άνθρωποι του οργανωμένου εγκλήματος «ξέρουν από σημάδι και καθαρίζουν κατευθείαν»

«Αυτό το χθεσινό (με τους πυροβολισμούς στον Άλιμο) δεν ξέρουμε αν είναι από οργανωμένο έγκλημα. Δεν κινδυνεύει κανείς. Αυτοί που πυροβολούν ξέρουν από σημάδι καθαρίζουν κατευθείαν», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, καθησυχάζοντας τους τηλεθεατές.

Ε, εντάξει, δεν είναι και μαρκαδόροι σε πυλωτή απ' τον Ρουβίκωνα, ώστε να «κινδυνεύει η δημοκρατία»

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.