Ο Οικονόμου στον ΣΚΑΙ είπε «εμείς δεν είμαστε με τα κόμματα, είμαστε με τον κόσμο» και δεν έμεινε άντερο (video)

Ούτε οι τεχνικοί στο στούντιο του ΣΚΑΙ δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους όταν ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του σταθμού, Δημήτρης Οικονόμου, δήλωσε πως «εμείς δεν είμαστε με τα κόμματα, είμαστε με τον κόσμο». Για τέτοιο επίπεδο αυτογνωσίας μιλάμε.

Ο Οικονόμου στον ΣΚΑΙ είπε «εμείς δεν είμαστε με τα κόμματα, είμαστε με τον κόσμο» και δεν έμεινε άντερο (video)

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης σχολίασε για τον Δημήτρη Οικονόμου«εσύ σήμερα έχεις πάθει κάτι με την Αριστερά. Σήμερα ξύπνησες Δεξιός».
«Ενώ συνήθως ξυπνάει Αριστερός, έχεις δίκιο», είπε η συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Οικονόμου, Μαρία Αναστασοπούλου, που με δυσκολία συγκρατούσε το γέλιο της.
«Εμείς παιδιά πρέπει να κρατάμε τις ισορροπίες. Εμείς δεν είμαστε με κόμματα, είμαστε με τον κόσμο» απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου και πρέπει να 

«Μην το λες εσύ. Εγώ κι η Μαρία να το πούμε. Εσύ είσαι σε μία οδό κανονική. Ξέρουμε, ξέρουμε», ανταπάντησε ο Mανώλης Κωστίδης με πολύ ειλικρίνια, σαν να είναι κάτι απόλυτα φυσικό

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.