Ο Κουμουτσάκος σχολιάζει την "γνωστή πολιτεύτρια" της Νέας Δημοκρατίας

O βουλευτής της ΝΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος σχολίασε τις ανεκδιήγητες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Ο Κουμουτσάκος σχολιάζει την

Θυμίζουμε πως η υποψήφια βουλευτής και πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Αφροδίτη Λατινοπούλου, είχε δηλώσει, σε βίντεο που είχε ανεβάσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως είναι ντροπή να προβάλλουν οι γυναίκες την φυσική τριχοφυϊα, τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα τους.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, με ανάρτησή του στο twitter, έγραψε απόλυτα δηκτικά, πως «οι «τρίχες» δεν χρειάζονται θεσμικές απαντήσεις και διευκρινίσεις. Ακόμα και όταν απορρίπτονται ως προσωπικές «απόψεις». Οι «τρίχες» μιλούν και αφήνονται να βυθιστούν μόνες τους».

Βέβαια εδώ να τονίσουμε πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι μόνο μία από τα δεκάδες στελέχη και μέλη του κυβερνώντος κόμματος που προβαίνουν σε τέτοιες ή παρόμοιες δηλώσεις.

Είναι το σύμπτωμα. Η ασθένεια είναι η χρυσαυγίτικη ρητορική που έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.