Επιμένει στην "ατομική ευθύνη" των νεκρών ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την ώρα που όλο και περισσότερα στοιχεία αποδεικνύουν πως αν η κυβέρνηση είχε επενδύσει στην ενδυνάμωση του Ε.Σ.Υ. πιθανόν χιλιάδες συμπολίτες μας να είχαν σωθεί, ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας επιμένει στην "ατομική ευθύνη" ακόμα και των νεκρών, αδιαφορώντας ακόμα και για την ψυχολογική επίδραση που μπορεί να έχει αυτό που λέει στην ψυχολογία των συγγενών των νεκρών.

Επιμένει στην
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας που νοσηλεύονται, που ασθενούν βαριά στις εντατικές μας και που δυστυχώς κάποιοι απ' αυτούς χάνουν τη ζωή τους, είναι συμπολίτες μας οι οποίοι είναι ανεμβολίαστοι», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπουλου, στην συνάντηση που είχαν σήμερα (08/06) στο προεδρικό μέγαρο. Συμπληρώνοντας πως πολλοί απ' αυτούς είναι άνθρωποι που είχαν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν το προηγούμενο διάστημα και «αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε», τόνισε.

Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε για άλλη μια φορά πως όλα προχωράνε με πολύ γρήγορο ρυθμό, την ίδια ώρα που ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, "άδειαζε" μεγαλοπρεπώς την κυβέρνηση, επισημαίνοντας και αποκαλύπτοντας το μεγάλο πρόβλημα στον εφοδιασμό εμβολίων που έχει ως αποτέλεσμα η ζήτηση να ξεπερνάει την προσφορά σε όλη τη χώρα.

 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ