Άδωνις Γεωργιάδης: Όποιος δεν εμβολιάζεται, απολύεται (video)

Με το "τείχος ανοσίας" να έχει καθυστερήσει δραματικά, τον τουρισμό να έχει ανοίξει ανεξέλεγκτα και κυβερνητικά στελέχη να παραδέχονται πως υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση από την προσφορά των εμβολίων, η κυβέρνηση μέσω "γνωστών διακίνητών παραπληροφόρησης", αλλάζει την ατζέντα, βάζοντας πλέον ξεκάθαρα το δίλημμα "εμβολιασμός ή απόλυση". 

Άδωνις Γεωργιάδης: Όποιος δεν εμβολιάζεται, απολύεται (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Χθες ήρθε στο γραφείο μου ένας μεγάλος ξενοδόχος και μου έθεσε το ζήτημα ότι ένα μικρό κομμάτι του προσωπικού δεν θέλει να εμβολιαστεί. Καταλήξαμε ότι θα πρέπει να ενημερώσουμε τους εργαζομένους ότι για την ασφάλεια της επιχείρησης θα πρέπει να εμβολιαστούν όλοι και όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί, θα πρέπει να αναλάβει και τις συνέπειες της αποφάσεως του. Δεν μπορεί μια επιχείρηση να κινδυνεύει να κλείσει επειδή ένας υπάλληλος θέλει να ασκήσει το, δήθεν δικαίωμά του, να μην εμβολιαστεί. Στην υπάρχουσα εργασιακή νομοθεσία μια επιχείρηση μπορεί να απολύσει έναν υπάλληλο εάν ο εργαζόμενος θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, ο Άδωνις Γεωγιάδης.

Την ώρα που αύριο ψηφίζεται στη Βουλή το πιο αντεργατικο νομοσχέδιο των τελευταίων δεκαετιών, ο υπουργός Ανάπτυξης αλλάζει την ατζέντα με "ατομική ευθύνη" εμβολιασμού, περιγράφοντας ένα περιστατικό το οποίο, όπως και πολλά στο παρελθόν, αγνοούμε την αυθεντικότητά του.

Θυμίζουμε πως μόλις χθες ο ίδιος ο πρωθυπουργός, σε συνάντησή του με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αναφέρθηκε ξανά στην "ατομική ευθύνη" ακόμα και των νεκρών από κορωνοϊό σε σχέση με τον εμβολιασμό.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ