Άδωνις Γεωργιάδης: Όποιος δεν εμβολιάζεται, απολύεται (video)

Με το "τείχος ανοσίας" να έχει καθυστερήσει δραματικά, τον τουρισμό να έχει ανοίξει ανεξέλεγκτα και κυβερνητικά στελέχη να παραδέχονται πως υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση από την προσφορά των εμβολίων, η κυβέρνηση μέσω "γνωστών διακίνητών παραπληροφόρησης", αλλάζει την ατζέντα, βάζοντας πλέον ξεκάθαρα το δίλημμα "εμβολιασμός ή απόλυση". 

Άδωνις Γεωργιάδης: Όποιος δεν εμβολιάζεται, απολύεται (video)

«Χθες ήρθε στο γραφείο μου ένας μεγάλος ξενοδόχος και μου έθεσε το ζήτημα ότι ένα μικρό κομμάτι του προσωπικού δεν θέλει να εμβολιαστεί. Καταλήξαμε ότι θα πρέπει να ενημερώσουμε τους εργαζομένους ότι για την ασφάλεια της επιχείρησης θα πρέπει να εμβολιαστούν όλοι και όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί, θα πρέπει να αναλάβει και τις συνέπειες της αποφάσεως του. Δεν μπορεί μια επιχείρηση να κινδυνεύει να κλείσει επειδή ένας υπάλληλος θέλει να ασκήσει το, δήθεν δικαίωμά του, να μην εμβολιαστεί. Στην υπάρχουσα εργασιακή νομοθεσία μια επιχείρηση μπορεί να απολύσει έναν υπάλληλο εάν ο εργαζόμενος θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, ο Άδωνις Γεωγιάδης.

Την ώρα που αύριο ψηφίζεται στη Βουλή το πιο αντεργατικο νομοσχέδιο των τελευταίων δεκαετιών, ο υπουργός Ανάπτυξης αλλάζει την ατζέντα με "ατομική ευθύνη" εμβολιασμού, περιγράφοντας ένα περιστατικό το οποίο, όπως και πολλά στο παρελθόν, αγνοούμε την αυθεντικότητά του.

Θυμίζουμε πως μόλις χθες ο ίδιος ο πρωθυπουργός, σε συνάντησή του με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αναφέρθηκε ξανά στην "ατομική ευθύνη" ακόμα και των νεκρών από κορωνοϊό σε σχέση με τον εμβολιασμό.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.