Πρωτοφανής φίμωση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τον πρόεδρο της Βουλής (video)

O Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τασούλας ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, όπως καταγγέλλεται μετά από "σκονάκι" και διέκοψε την συνεδρίαση την ώρα που ετοιμαζόταν να μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Πρωτοφανής φίμωση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τον πρόεδρο της Βουλής (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Πρέπει να πάμε πολλά χρόνια πίσω για να θυμηθούμε κάτι αντίστοιχο, καθώς σε μια πρωτοφανή ενέργεια, ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας (ο οποίος δεν εκτελούσε καθήκοντα εκείνη τη στιγμή) ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και διέκοψε την συνεδρίαση την ώρα που ετοιμαζόταν να μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε ζητήσει να παρέμβει για τα χρέη και τα φέσια της Νέας Δημοκρατίας και ενώ ο πρωθυπουργός δεν βρισκόταν και πάλι στην αίθουσα. 

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ο οποίος καταγγέλεται ότι πήρε "σκονάκι" (φάινεται ξεκάθαρα ότι διαβάζει την ώρα που απαντάει στον κ. Τσίπρα) ανέβηκε εσπευσμένα στην θέση του προεδρείου της Βουλής ώστε να αναλάβει ο ίδιος την διαδικασία της συνεδρίασης (στο βήμα βρισκόταν μέχρι εκείνη τη στιιγμή ο κ. Λαμπρούλης του ΚΚΕ) και σταμάτησε την κοινοβουλευτική διαδικασία ώστε να μην πάρει τον λόγο ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ