Οργή στο Twitter με Κυρανάκη για τον άρρωστο που πρέπει να δουλεύει υπερωρίες

Με μία δήλωση που ξεπέρασε ακόμα και τις "ελιές" του Κωστή Χατζηδάκη, προσπάθησε να επιχειρηματολογήσει υπέρ του φεουδαρχικού νομοσχεδίου για τα εργασιακά ο Κώστας Κυρανάκης, προκαλώντας στην κυριολεξία οργισμένες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

Οργή στο Twitter με Κυρανάκη για τον άρρωστο που πρέπει να δουλεύει υπερωρίες

«Το μάζεμα των ελιών ενδεχομένως να μην το θεωρείτε σοβαρό, τι γίνεται όμως όταν κάποιος έχει ένα θέμα υγείας, του ίδιου ή της οικογένειάς του και του δίνει επιτέλους το εργασιακό νομοσχέδιο, η ΝΔ, όχι η Αριστερά, η ΝΔ του δίνει την ευκαιρία να δουλέψει κατ’ επιλογήν κατ’ επιθυμίαν, περισσότερο ένα χρονικό διάστημα και λιγότερο ένα άλλο. Τι γίνεται με αυτούς; Νοιαζόμαστε καθόλου γι’ αυτόυς;», δήλωσε σε ομιλία του στο κοινοβούλιο, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Όπως είναι λογικό, το παράδειγμα ενός αρρώστου που πρέπει να δουλέψει υπερωρίες ώστε να μπορεί στο ρεπό του να επισκεφτεί τον γιατρό, όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του twitter, αλλά οι αντιδράσεις ήταν κυριολεκτικά οργισμένες.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.