Όταν ο Μητσοτάκης έλεγε στην Τσιμτσιλή πως οι δουλειές του σπιτιού είναι για τη γυναίκα (video)

Σε προεκλογική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2019 στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, o Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει το στίγμα της οπισθοδρόμησης και της θέσης της κυβέρνησης όσον αφορά στη θέση των γυναικών στην ελληνική κοινωνία. Μία λογική που οδήγησε και στην -αποτυχημένη τελικά λόγω της αντίδρασης στα σόσιαλ μίντια- διοργάνωση του συνεδρίου - παρωδία για την γονιμότητα που συνδύασε αναχρονιστικές αντιλήψεις και δύο από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στην Ελλάδα: Την Εκκλησία και τα Ιδιωτικά Κέντρα γονιμότητας.

Όταν ο Μητσοτάκης έλεγε στην Τσιμτσιλή πως οι δουλειές του σπιτιού είναι για τη γυναίκα (video)

Συγκεκριμένα, με τη συνήθη δυσκολία στην εκφορά λόγου εκτός κειμένου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δήλωσε, στην lifestyle εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA: «Στην Τήνο πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ... εκεί μ' αρέσει να το κάνω, αλλά έχω πλήρη αίσθηση ότι οι βασικές δουλειές στο σπίτι γίνονται από τη νοικοκυρά», με την παρουσιάστρια να αναφωνεί ενθουσιασμένη, «σωστό».

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.