Αποκάλυψη Μητσοτάκη σοκάρει την επιστημονική κοινότητα: «Ο κορωνοϊός δεν είναι καν ορατός δια γυμνού οφθαλμού» (video)

Αλλάζει τα επιστημονικά δεδομένα η αποκάλυψη του Έλληνα πρωθυπουργού με δηλώσεις του στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Αποκάλυψη Μητσοτάκη σοκάρει την επιστημονική κοινότητα: «Ο κορωνοϊός δεν είναι καν ορατός δια γυμνού οφθαλμού» (video)

«Ο covid απέδειξε πόσο ευάλωτες είναι οι κοινωνίες μας σε έναν ιό ο οποίος δεν είναι καν ορατός δια γυμνού οφθαλμού», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με δηλώσεις του σε διεθνή ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες.

Η συγκεκριμένη δήλωση, ενισχύει προφανώς τις θεωρίες συνομωσίας πως υπάρχουν ιοι που είναι ορατοί δια γυμνού οφθαλμού.

Δεν είναι πλάκα, υπάρχει και video:

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.