Γέλιο «δια γυμνού οφθαλμού» στο Twitter με Μητσοτάκη

Αφού όλοι επιβεβαιώθηκαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως «ο covid απέδειξε πόσο ευάλωτες είναι οι κοινωνίες μας σε έναν ιό ο οποίος δεν είναι καν ορατός δια γυμνού οφθαλμού» και δεν είναι fake news, άρχισε το γλέντι στο Twitter.

Γέλιο «δια γυμνού οφθαλμού» στο Twitter με Μητσοτάκη

Δεν είναι η πρώτη φορά -και σίγουρα ούτε η τελευταία- που ο Έλληνας πρωθυπουργός γίνεται περίγελος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με κάποια δήλωση ή γκάφα του.

Ειδικά τα ταξίδια του στο εξωτερικό έχουν χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου.

Πως αντέδρασαν όμως σήμερα οι χρήστες του Twitter στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε διεθνή ΜΜΕ, για τον ιό που «δεν είναι ορατός δια γυμνού οφθαλμού».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.