Βουλευτής ΝΔ: Το 10ωρο εργασίας μειώνει το κόστος μετακινήσεων (video)

Δεν έχει τέλος η προσπάθεια κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ να δικαιολογήσουν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο το ανεκδιήγητο νομοσχέδιο Χατζηδάκη.

Βουλευτής ΝΔ: Το 10ωρο εργασίας μειώνει το κόστος μετακινήσεων (video)

Σε ομιλία του στη Βουλή, ο βουλευτής Χανίων της Νεας Δημοκρατίας, Μανούσος - Κωνσταντίνος Βολουδάκης, επιβεβαίωσε πως μόνο με επιχειρηματολογία που προσβάλλει κάθε νοήμονα πολίτη αυτής της χώρας, μπορεί να δικαιολογηθεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Ο κ. Βολουδάκης επικαλέστηκε -και δεν είναι πλάκα- πως το καθημερινό 10ωρο εργασίας είναι ευλογία για τους εργαζόμενους καθώς «έτσι θα κερδίσουν 20% στους χρόνους μετακίνησής τους κάθε εβδομάδα».

 

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.